Promotionele kleding

Home Promotionele kleding

James Harvest

James Harvest biedt u hoogwaardig klassieke kleding, fraai afgewerkt en alle items beschikbaar in een heren als damesuitvoering. Sinds kort ook een fraaie Chino collectie in zowel heren als damesfit in 7 fraaie kleuren binnen het assortiment. Deze gehele kledinglijn “loopt net een fractie” achter de mode aan en is zeer geschikt voor beursevenementen, receptie werkzaamheden en andere representatieve activiteiten. U komt uitermate professioneel voor de dag met uw stijlvol gekleed team.

Printer Essentials

Van T-shirts, poloshirts, truien tot softshell jassen, een zeer uitgebreide kledinglijn in 7 kleuren, dames – en herenuitvoering en dat in een zeer ruime matenrange. De Essentials kledinglijn biedt dit allemaal in een uitermate interessante prijs/kwaliteitsverhouding. Zowel geschikt voor promotionele activiteiten als daadwerkelijke werkkleding voor uw evenement of bedrijf, ruim op voorraad en in lengte van dagen leverbaar. Van horeca, schoonmaak tot beveiliging bedrijven kunnen slagen in dit ruime assortiment van bovenkleding.

Cottover

Het merk dat in hoge mate bijdraagt in de duurzaamheid van onze planeet. Iedere stap van het productieproces, van het katoen tot aan het eindproduct, wordt daarin gemonitord. Als gevolg daarvan is alle kleding succesvol gelabeld met GOTS (Global Organic Textile Standard), OekoTex, Nordic Ecolabel en wordt er alleen gebruik gemaakt 100% Fairtrade gecertificeerd organisch katoen. Van T-shirts, poloshirts tot hooded sweaters in wel 12 frisse kleuren, en ook hier zijn alle modellen in heren en damesuitvoering en sommige zelfs in kindermaten.

We hebben u een kleine selectie aangeboden van de door ons meest verkochte merken, mocht u nu echter niet kunnen slagen binnen deze vermelde merken beschikken we over nog zat alternatieve aanbieders.

ockenburg.jpg
hypotherer.jpg
burrata.jpg
mariahoeve.jpg
jazz.jpg
disopra.jpg
stadhouder.jpg
sig.jpg
dalton.jpg
unicomm.jpg
kuyt.jpg