Bedrijfskleding

Home Bedrijfskleding

Projob werkkleding

Een zeer uitgebreide werkkledinglijn, van High Visibility Kleding tot vlamvertragende kleding, uiteraard waar nodig voorzien van de EN ISO kwalificaties in de diverse klassen. Sinds kort bestaat er de nieuwe PRIO Serie, een geheel nieuwe lijn van werkkleding. Deze collectie werd ontwikkeld rekening houdend met 3 belangrijke kenmerken: Hoge kwaliteit, gunstige prijs en een uitgebreid kleurenpalet.

J. Harvest & Frost

Corporate shirtmaker in de diverse prijsklasse. Alle shirts zijn leverbaar in een drietal modellen, te weten een damesblouse, een regular fit & een Slimfit uitvoering. Deze high end overhemden, van de Yellow bow, Green bow, Red bow, Purple bow & Black bow hebben allemaal hun eigen unieke stijleigenschappen en zijn met de juiste behandeling allemaal nagenoeg strijkvrij. Tevens beschikt deze leverancier over een tweetal zeer fraaie blazers in wederom een heren en damesmodel.

Craft Sportkleding

Dit sportmerk draait al een poosje mee maar is wellicht nog niet zo bekent bij iedereen. Hoogwaardige sportkleding gemaakt van zachte maar functionele materialen, inclusief 4 verschillende fleece en sweatshirt stoffen. Een sportmerk dat grote functionaliteit en comfort combineert en sinds kort ook een teamwear lijn, Next Generation, in de markt heeft gezet. Er wordt hard aan de naamsbekendheid gewerkt, ze zijn sinds dit jaar dan ook de shirtssponsor/leverancier van PEC ZWOLLE.

Mocht u op zoek zijn naar kostuums voor uw medewerkers of wellicht een “maatkostuum” voor u zelf, neem gerust contact met ons op, ook dit ligt ruimschoots binnen onze mogelijkheden.

ockenburg.jpg
kuyt.jpg
disopra.jpg
hypotherer.jpg
mariahoeve.jpg
burrata.jpg
stadhouder.jpg
sig.jpg
unicomm.jpg
dalton.jpg
jazz.jpg